© Foto: Sportfoto.no/ Morten Mitchell Larød

Etter en måneds pause (!), skal endelig verdens beste Vål'enga-damer i aksjon igjen!

Toppserien sparket igang den 16. mars, mens vi måtte vente to dager før vi kunne spille vår første ligakamp.
Siden har det gått 26 dager før det blir kamp nummer to...
Landslagspause, samt at toppkampen mot Sandviken ble utsatt er grunnen til den laaaaange pausen.

Første motstander var Stabæk, og etter en litt småullen start hvor bortelaget gikk inn i pausen med en 0-1 ledelse, kom damene sterkere tilbake og putta tre mål i andreomgangen og snudd kampresultatet til 3-1.
Tre mål, tre poeng og drøye tre uker til neste ligakamp....

Idag står Kolbotn på motstanderhalvdelen. Opprykkslaget har enda ikke tatt poeng i årets serie, med tap mot Røa i første runde og dagens Vål'enga-motstander Stabæk i forrige serierunde. Det tyder på at våre utvalgte skal kampre sin andre seier og påfør gjestene sitt tredje tap.
Og det er jo grunn for å trekke til Valle på denne solfylte vårdagen!!!

Det er Fanzone utenfor stadion, så underholdning, lek og konkurranser med fine premier for de yngste, samt at Øst stiller med både mat og drikke til alle aldersgrupper.