Sesongkort på ny stadion

(c) VIF
© VIF

Flyttingen hjem til ny stadion nærmer seg dag for dag og nå er det på tide for deg å sikre deg plassen du vil ha. Her kommer oversikten over når du kan fornye ditt sesongkort til å gjelde også på Vålerenga Stadion. 

Bare for å ta det først, så gjelder IKKE dette for dere med sesongkort på supportertribunen. Deres sesongkort passer også på ny stadion, så dere trenger ikke bytte det ut. Skulle dere ønske å bytte ut det kortet dere har med det nye motivet på de nye kortene kan dette gjøres fra 24. august. 

For alle med sesongkort andre steder på stadion må dere bytte ut kortet dere har med nytt. Det gjøres i Sjappa. 

Datoene for de ulike kategoriene er som følger: 

Fra 6. juni: Premium (VIP).

Fra 8. juni: Patriot.

Fra 12. juni: Hovedtribunen og Miniklanen.

Fra 14. juni: Familie.

De som er fysisk til stede vil bli prioritert først. En person kan håndtere overføring på vegne av andre, så lenge man har navn og kundenummer på alle. (Kundenummeret står over navnet på sesongkortet ditt). Er dere over fem som vil sitte sammen, så må dere registrere dere inne på nettsiden www.vifsesongkort.no/skort  

Alle som ikke tar kontakt med Sjappa vil bli flyttet over automatisk, men det er da uvisst hvilken plass man får. Likevel skal Sjappa ta utgangspunkt i plasseringen du har i dag. 

Basert på befaringer på stadion kommer klubben med følgende tips på hvor du skal plassere deg: 

  • Familier og andre som vil se kampen godt anbefales å plassere seg langt ned. Første rad er to meter høyere enn på Ullevaal, og tribunene er mye brattere enn på Ullevaal – så selv på rad 1 har man godt overblikk over banen.
  • Bakerste rad på Vestbredden på Ullevaal tilsvarer høyde- og synsmessig midt på tribunen på ny stadion. Bakerste rad på ny stadion kan oppfattes som langt unna banen, særlig for familier/barn. 

Eller minner klubben om at Patriot er en sittetribune, og at det kun er på de tre øverste radene på felt 303 og 304 man ikke vil bli bedt om å sette seg ned hvis man står. Den eneste rene ståtribunen er supportertribunen. 

Har du øvrige spørsmål kan du sende de til Sjappa.