DolphNoen ganger er det ålreit

Vi skriver midten av desember på kalenderen. Snøen er kommet til hovedstaden. Det nærmer seg jul og det er ikke måte på hvor stolt man er av St. Hallvards menn. Sesongen er halvspilt og Vålerenga er i høyeste grad med i kampen om seriegull. Det er herlig!

Les mer...

Bææ, møøø, oink oink

Det er dårlige tider Baktus! Det er dårlige tider bror… Pføy! Vålerenga gikk på snørra hjemme mot Lillehammer og borte mot Stavanger. Nå venter de uringule reptilene fra innavlgrenda.

Les mer...

Plastikk faktisk

Filip Lalande scoret sitt første mål i A-lagstrøya for Vålerenga med en perle av en scoring mot Lillehammer. Grattis til Lalande! Grattis til oss i Vålerenga! Rå førsteperiode av gutta, resten av kampen legger vi nederst i en skuff, låser låsen og kaster nøkkelen langt faen vekk. HELVETES ANDREPERIODE MED AKUTT TILFELLE AV ZOMIESYNDROM! Men nå lar vi den kampen ligge og fokuserer på videre.

Les mer...

Saueolympiade i Forum

Vålerenga sleit seg til seier 3-2 på straffer mot smurfepakket fra Sarpsborg og innehar andreplassen i Get-ligaen i øyeblikket. I Vålerenga er ikke dette bra nok og vi regner med at vi klatrer forbi de uringule kyllingene fra innavlbygda innen kort tid.

Les mer...

Storebror ser deg

Etter et lite opphold i Get-ligaen grunnet spill med flagg på brystet, er det nok en gang på`n igjen for Vålerengas stolte iskrigere. Denne gangen er det lillebror Manglerud Star som venter i Furuset Forum.

Les mer...

Hei... Kitty

Vålerenga valset rundt med panterne fra Ringerike i forrige kamp og vant til slutt 9-2. Nå er det snille, ikke så søte pusekatter fra Asker som skal få et ublidt møte med sultne iskrigere fra Oslos beste østkant. 

Les mer...

Let's get ready to rumble

Hei og hopp alle sammen. Torsdag 18.oktober klokka 19:00 spiller Vålerengas stolte iskrigere mot kampfikserne fra Storhamar i Furuset Forum. Kampene mellom disse to erkerivalene er alltid tette og spennende, nesten uten unntak, og vi ser ingen grunn til at ikke torsdagens oppgjør skal bli noe unntak.

Les mer...

Tramp på en smurf

Aller først, Morten Ask er tilbake og er kampklar til kampen mot Sparta. Det gledes. Velkommen tilbake Morten, og velkommen til smurfeslakt i Sparta Amfi!

Les mer...

Velkommen til helvete jævla pusekatter

Kjære hockeyguder, Gordie Howe, Tor Gundersen med fler… La oss slippe flere 2. perioder. Vi søker herved om å få spille to 1. perioder og èn 3.periode. Innvilget? Takk!

Les mer...

Med baller av stål

Etter en særdeles svak forestilling mot Ringerike reiser Oslos stolthet nordover. Nærmere bestemt til Lillehammer.

Les mer...

Ringerike-Vålerenga og U21

Forrige serierunde feide Vålerengas iskrigere Stjernen av isen med 8-1 i Furuset Forum. Laget topper tabellen 5 poeng foran Storhamar. Hvem hadde trodd det for bare 3 uker siden? Fantastisk!

Les mer...

Vålerenga-Stjernen og U21

Årets utgave av Vålerenga og lagets prestasjoner står i sterk kontrast til de siste års resultater. Laget spiller med et høyt tempo, harde taklinger og veldig mye hardt arbeid.

Les mer...

Byderby: Vålerenga - Manglerud Star

I beste Pulp fiction stil starter vi med slutten: Kom deg til Furuset Forum søndag kveld klokken 17:00, ta med deg en venn og støtt gutta frem til 3 nye poeng!

Les mer...

Støtt opp om U21-gutta

Som en del av dere med hjerte i Vålerenga sikkert har fått med dere så har det rullet og gått en «spleiskampanje» til støtte for Vålerenga hockeys U21-lag (tidligere U20). Spleisen er satt i gang av ildsjelen Stein Roger Johansen som følger U21-laget meget tett fra tribuneplass.

Les mer...

Hvor skal C og A klistres på

Det er ingenting som er enkelt her i verden. Et av de siste verdensproblemer vi har kommet borti er hvor Vålerenga Ishockey Elite skal kunne plassere sine "C" og "A" på drakten for 2018/19.

Les mer...